Casa MM (avd. Príncep d’Astúries)

L’habitatge s’organitza a la perfecció a través d’un únic cos central format per un generós vestíbul des del qual s’articulen totes les estances. La recuperació de tot el conjunt de diferents paviments hidràulics generen un ambient de tranquil·litat, lluminositat, textura i cromatisme, mentre que les grans portes de fusta de pi doten de majestuositat i elegància a totes i cadascuna de les estances.

La distribució i especialment la ubicació dels dormitoris respon al resultat obtingut en l’estudi de geobiologia.

Tots els sistemes constructius i materials utilitzats són d’origen natural i lliures de tòxics, i les instal·lacions elèctriques són biocompatibles.

Un projecte que des d’un principi ha procurat tractar amb delicadesa totes i cadascuna de les intervencions realitzades arquitectònicament i tècnicament. Un projecte sensible, ple de decisions clares i contundents, amb el clar objectiu de definir un espai confortable, saludable i sa.

Polinyà

95 m2 construits