Centre Salut Reborn

Centre Reborn és un espai de fisioteràpia, posturologia i podologia projectat sota paràmetres d’arquitectura saludables garantint d’aquesta manera una excel·lent qualitat de l’aire d’interior. Per aconseguir-ho s’han utilitzat materials d’origen natural que permeten obtenir, no només un espai lliure de tòxics, sinó també un bon control higrotèrmic i higroscòpic. Grans vidrieres a carrer ofereixen una gran lluminositat natural a la gran majoria d’espais.

L’entrada-recepció és un espai de transició entre l’exterior i l’interior. Un espai acollidor, tranquil i confortable presidit per un revestiment de fusta natural que acull els armaris, una taula de recepció i un banc per seure-hi; i un altre  revestiment realitzat amb panell de cel·lulosa 100% reciclat. El paviment, una rajola de gres porcellànic color gris clar puja per un dels seus costats per acollir una tira de led que il·lumina suaument tot l’espai.

Del vestíbul ens endinsem a una gran sala polivalent amb paviment de cautxú natural, parets emmirallades i el mateix revestiment de fusta anterior que amaga les portes d’accés als diferents boxes on es fan diferents els tractaments. A més dels 3 boxes, el centre conté dos banys i un vestidor.

Barcelona

140 m2 construits