Descobreix com es construeixen espais veritablement sans, sostenibles i confortables

La bioconstrucció i l’arquitectura saludable són, per a nosaltres, més que un enfocament: constitueixen la manera de fer realitat la missió de l’arquitectura, que és crear espais on les persones visquin i se sentin realment bé.

Com a arquitectes, el motiu pel qual creem espais és millorar la qualitat de vida de les persones.

Som aquí per dissenyar projectes a mida de les teves necessitats, on tu i totes les persones que hi visqueu us trobeu a gust. 

 

I, per fer-ho possible, fusionem les tendències de construcció modernes amb els principis de bioconstrucció, arquitectura saludable i sostenibilitat.

D’aquesta manera, creem cases i espais singulars, sans i respectuosos amb l’entorn.

Com projectem i construïm espais sostenibles i saludables?

01

Anàlisi geobiològica del terreny 

02

Disseny del projecte d’arquitectura saludable i sostenible

03

Gestió integral de la construcció BIO

Anàlisi

geobiològica

 

L’anàlisi de la geobiologia del terreny ens permet identificar fonts de radiació naturals (corrents d’aigua subterrànies, xarxes tel·lúriques Hartmann i Curry) i artificials (contaminació electromagnètica i elèctrica d’alta i baixa freqüència) que poden afectar el benestar i la salut.

Per què? Perquè rebre un excés de radiació durant un període de temps prolongat pot provocar l’aparició de malalties i molèsties de salut. És el que es coneix com a geopatia, que sol manifestar-se en forma de cansament, insomni, mals de cap i depressió.

L’anàlisi geobiològica es realitza sobre el terreny on es farà la construcció o reforma, abans de dibuixar la primera línia del projecte.

A través de l’estudi geobiològic, podem identificar els punts més sans del terreny per descansar, prevenir l’aparició de geopaties i millorar la qualitat de vida.

Així, partint d’aquest estudi, es planteja la distribució interior dels habitatges, evitant les zones geopatògenes i ubicant les zones d’estar i de descans (especialment els dormitoris) en els espais més protegits.

Disseny del projecte

d’arquitectura

saludable i sostenible

En el disseny del projecte, donem prioritat a l’ús de materials i sistemes d’origen natural, des dels aïllaments tèrmics i acústics fins als materials d’acabat dels espais interiors.

D’aquesta manera, es redueix al màxim la contaminació interior, generada pels tòxics que desprenen els materials sintètics.

COM HO FEM?

Donem prioritat als materials naturals, transpirables i sense tòxics, que respecten el medi ambient, promouen l’eficiència energètica i, a més, ofereixen immenses capacitats de disseny arquitectònic.

Minimitzem el consum d’energia a partir de les ventilacions naturals, de l’orientació de l’edifici, de l’aïllament tèrmic i de la integració de sistemes d’energia natural (geotèrmica i solar, principalment).
Dissenyem unes instal·lacions elèctriques biocompatibles, per aconseguir reduir al màxim la contaminació elèctrica i electromagnètica a l’interior dels espais.

Treballem amb sistemes industrialitzats (per exemple, amb fusta local de km.0, entre d’altres).

Recomanem l’ús de pintures i vernissos d’origen natural, amb la mínima emissió de compostos químics.

Gestió integral de

la construcció BIO

Com els teus arquitectes, gestionarem tot el procés de construcció, des del primer dia fins a l’últim detall de l’obra.


Si ho desitges, podem ajudar-te a escollir la constructora que millor s’adapti al que busques pel que fa a pressupost i terminis.


Farem visites d’obra, solucionarem imprevistos i estarem pendents que cada línia i cada peça del teu projecte es respecti i es compleixi tal com tu ho vols.

Construir espais veritablement sans i eficients és més que tenir cura de l’entorn: és fer felices les persones que hi habitaran.

Què tal si comencem a fer realitat aquest projecte que tens al cap?