nav
Han començat les obres de la casa del Masnou projectada segons paràmetres en Geobiologia i Bioconstrucció

Han començat les obres de la casa del Masnou projectada segons paràmetres en Geobiologia i Bioconstrucció

Estem ja en fase d'obres de la reforma i ampliació d'un habitatge unifamiliar al Masnou, projectat segons paràmetres en Geobiologia i Bioconstrucció. Paràmetres que contribueixen a la definició d'una arquitectura més saludable i reparadora per l'usuari.

Des d'un inici, hem comptat amb la participació i col·laboració d'Adhemar Miranda (expert en Geobiologia i Bioconstrucció), responsable de la realització de l'estudi de xarxes tel·lúriques i falles del subsòl. En base a aquest estudi, es va plantejar tota la distribució interior de l'habitatge, evitant zones patògenes i col·locant les zones de descans (dormitoris) en aquelles zones més neutres i resguardades.

Posteriorment, l'elecció del sistema constructiu, els materials (des dels aïllaments tèrmics als revestiments interiors) i, amb especial atenció a les instal·lacions elèctriques (des de la presa de terra al tipus de cablejat elèctric), s'ha definit sota premisses de Bioconstrucció, que tenen com a principal objectiu reduir al màxim la contaminació interior i els camps elèctrics i electromagnètics artificials de la casa.

En aquest sentit, cal destacar que la Cristina es troba actualment realitzant ja el segon any del Màster Oficial en Bioconstrucció impartit per l'IBN (Institut für Baubiologie+Oekolgie) i l'IEB (Insituto Español de Baubiologie).

anterior noticia todas noticias siguiente noticia