nav
Els nostres alumnes de la Càtedra Ceràmica premiats per onzè any consecutiu al CEVISAMA

Els nostres alumnes de la Càtedra Ceràmica premiats per onzè any consecutiu al CEVISAMA

Quatre alumnes de la Càtedra Ceràmica Barcelona (UIC Barcelona) s'han endut els primers premis del Concurs Internacional de Disseny de Peces Ceràmiques de la Fira Cevisama de València. En concret, s'han endut dos primers premis, un segon premi i una menció d'honor. És l'onzena vegada consecutiva que els alumnes de la Càtedra Ceràmica Barcelona són guardonats en aquests premis d'alt prestigi internacional.

Els guanyadors van ser Àngels Garcia –primer premi per peça extrudida–, Basile Ribas –primer premi per peça premsada–, Joan Marc Garcés –segon premi per peça extrudida– i Guillem Díaz –menció d'honor per peça extrudida.

Originalitat, versatilitat i funcionalitat han estat els criteris que han primat en l'elecció dels guanyadors d'aquests premis, que han estat reconeguts per un jurat compost per professionals de reconegut prestigi de l'àmbit del disseny, l'arquitectura, el periodisme i l'empresa.

Un any més, els professors ens sentim molt orgullosos i satisfets per aquest reconeixement. Un reconeixement a la innovació, a l'esforç, a la feina ben feta i a la professionalització en que els nostres alumnes afronten el repte de dissenyar una peça ceràmica aplicada a la arquitectura.

Els projectes que s’han presentat en els diversos concursos de disseny de Cevisama s'exposaran en el transcurs del certamen, que tindrà lloc a València del 9 al 13 de febrer. Amb aquest premi, es posa en relleu el nivell dels treballs que cada any es presenten a la Càtedra Ceràmica de l'ESARQ, impulsada per ASCER.

Aquests premis són el colofó brillant en el desè aniversari que celebra la Càtedra Ceràmica Barcelona, que vàrem culminar el passat novembre amb l'exposició al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Barcelona (COAC) de “Barcelona Ceramics”, un mostra de vint peces ceràmiques que van commemorar la primera dècada de vida de la Càtedra.

anterior noticia todas noticias siguiente noticia